2049 Diósd, Bajuszfű utca 1/A.
Tel/Fax: 06 1 2031462
E-mail: info[@]dibu.hu | www.dibu.hu
Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel

Nyitólap


MINŐSÉGPOLITIKA

 

Minőségpolitikánk alapját dolgozóink és vezetőségünk minőség iránti elkötelezettsége jelenti. Célunk a Vevőink igényeinek teljes körű kielégítése, megelégedettségük folyamatos növelése, melynek alapja tűzvédelmi szolgáltatásaink és irányítási rendszerünk állandó fejlesztése, a legkorszerűbb technológiák alkalmazása, dolgozóink erkölcsi, anyagi megbecsülése illetve a minőségirányítási rendszer hatékony működtetése cégünknél.

 

Tapasztalatunk, rugalmasságunk, megrendelőinkkel, beszállítóinkkal kialakított kapcsolataink, cégünk fennállása óta kivívott hírnevének megőrzése, a jövőbeni igények kutatása, valamint az a törekvésünk, hogy az építőipar eme speciális ágát elismert szakmává fejlesszük, biztosíték munkánk minőségére és megbízhatóságára.

 

Figyelemmel kísérjük és kielégítjük a tevékenységünkre vonatkozó vevői, jogszabályi és a tűzvédelemre vonatkozó egyéb követelményeket.

 

Cégünk tevékenységének középpontjában Vevőink elégedettsége áll, ezt munkatársainkban is tudatosítjuk. Dolgozóink és vezetőink feladata és felelőssége szervezetünk minden szintjén ismert. Belső folyamatainkat állandóan ellenőrizzük és javítjuk célkitűzéseinek minél magasabb szintű kielégítése érdekében.

 

A fenti célok folyamatos teljesítésére társaságunk MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert vezet be, tart fenn, illetve alkalmazza a folyamatos minőségjavítás eszközeit.

 

Budapest, 2003. október 20

Oldal 2/2 « Előző    [ 1 | 2 ]  


 

A DIBU KFT. TECHNOLÓGIAI FEJLESZTÉSE GOP-2.1.1-09/A/2-2010-0465
 
 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás emailben | Szerzői jogok
Copyright © 2008. DIBU Kft. Minden jog fenntartva.